Profilbilde

Det er ikke lett å presentere seg selv.Noen ganger et dårlig bilde i CV kan bety mer enn dine kunnskaper. Ta være på profilbilde ditt på nettet! Jeg kan tilby deg profesjonelle profilbilder til CV, sosiale medier,nettdating etc.
  • halvtime fotografering
  • 2 stk høyoppløselige, retusjerte filer, klar for publisering på nettside, trykksaker og sosiale medier

  • Pris kr 1100 eks.mva

Bedriftsportretter & Headshots

Når du besøker vår nettside, terffer du oss første gang. Derfor er det viktig at potretter av styrere og ansatte, kan skape og bevare et positivt firmabildet. Det gir tillit og sender positive signaler :”Vi er kompetente”, “vi er kreative”eller “vi er troverdige”. En profesjonell fotograf vet hvordan han skal skape ønskende bedriftsbilde. Å lage et bedriftsportrett skjer ofte på stedet i Deres firma. Mitt mobilt studio har alt som jeg trenger til å lage profesjonelle portretter til Deg og ditt lag. Jeg kan også lage gruppeportretter.

  • halvtime fotografering
  • 3 stk høyoppløselige, retusjerte filer, kan brukes på nettside

  • Pris kr 1200 eks.mva
Hvis du vil fotografere flere personer, skal jeg foreslå deg et godt tilbud.
Ta kontakt etter skjema eller e-post: kontakt@fotokreativ.no Hjertelig velkommen og bli kjent med tilbudet mitt!

Bilder til websider

Hvis du akkurat lager nettside til bedriften din eller oppdaterer eksisterende netteside,trenger du profesjonelle bilder av tjenestene og produktene dine. Du må presentere det til kundene.Nettsiden din er en viktig faktor som bestemmer om det at kundene har lyst til å velge deg! Ta kontakt med meg! Jeg skal presentere deg det beste tilbudet og tilpasse til ditt behov. Vi kan prate om det på et uforpliktende møte.

Eventer

Integreringsmøter, konferanser og andre viktige hendelser i firmalivet kan du dokumentere og dele med andre på bedrift websiden eller funpageside. Jeg lager dokumentasjon av fester og bildereportasje fra forskjellige hendelser. Ta kontakt med meg! Jeg skal presentere deg det beste tilbudet og tilpasse til ditt behov. Vi kan prate om detaljer på et uforpliktende møte. Hjertelig velkommen!

Produktbilder

Jeg tar profesjonelle bilder av dine produkter slik at de eksponeres på en profesjonell og god måte. Ta kontakt med meg! Jeg skal presentere deg det beste tilbudet og tilpasse til ditt behov.Vi kan prate om detaljer på et uforpliktende møte. Hjertelig velkommen!

Fotokurs til bedrift

Les mer har