Mamma og babyyoga med Camilla Garnes

posted in: Bez kategorii | 0

 

Det er med stor glede jeg anbefaler Camillas yogakurs¬†til¬†¬†alle Fotokreativ kunder og venner.¬†Hver av deltakerne p√• kursene kan¬†ogs√• dra nytte av 10 % rabatt p√• fotografering av graviditet og nyf√łdte hos Fotokreativūüėä

Camilla Garnes har praktisert yoga siden 2008, og undervist i over 11 √•r. Etter at hun ble gravid og f√łdte sitt f√łrste barn, har hun etterutdannet seg innenfor gravidyoga og mamma/babay yoga, samt babymassasje.
Etter hun flyttet fra Danmark, der hun bodde i 10 √•r, tilbake til Sandnes, har hun holdt Gravidyoga kurs for over 100 gravide. M√łdrene kommer ofte igen n√•r de har f√łdt til Mamma/baby yoga. Det holdes kurs b√•de i Sandnes og Stavanger.¬†Camilla er utdannet fysioterapeut, og jobber som dette ved siden av yogaundervisning.
Om Kursene:
Gravidyoga er en sk√•nsom form for yoga, hvor du vil l√¶re fysiske stillinger og bevegelser som er tilpasset din gravide kropp og mage. Du vil l√¶re hvordan fokus p√• pust og visualisering kan brukes som avspenningsmetode og fokusere p√• √• knytte b√•nd til babyen i magen. Dette vil styrke deg b√•de fysisk og mentalt, gi √łkt energi og hjelpe p√• eventuelle plager under svangerskapet. Disse redskapene kan brukes under hele graviditeten, under f√łdsel og i tiden etterp√•.
Mamma/Baby yoga:

Kurset best√•r bl. a. av puste√łvelser, n√¶rende yoga for mamma og sang, lek og babyyoga/babymassasje for baby. Stabilitets – og yoga√łvelser med s√¶rlig fokus p√• hofter, bekken og bekkenbunn, kjernemuskulatur, rygg og skuldre.¬†Mamma/Baby yoga er et sted hvor man kan komme akkurat som man er og hvor det er plass til √• romme alle f√łlelser, tanker, m√łdre og babyer. Her f√•r baby mat, tr√łst og skift n√•r hun trenger det.

https://yogamind.no/

https://www.instagram.com/yogamind_camillagarnes/