Mamma og babyyoga med Camilla Garnes

posted in: Bez kategorii | 0

 

Det er med stor glede jeg anbefaler Camillas yogakurs til  alle Fotokreativ kunder og venner. Hver av deltakerne på kursene kan også dra nytte av 10 % rabatt på fotografering av graviditet og nyfødte hos Fotokreativ😊

Camilla Garnes har praktisert yoga siden 2008, og undervist i over 11 år. Etter at hun ble gravid og fødte sitt første barn, har hun etterutdannet seg innenfor gravidyoga og mamma/babay yoga, samt babymassasje.
Etter hun flyttet fra Danmark, der hun bodde i 10 år, tilbake til Sandnes, har hun holdt Gravidyoga kurs for over 100 gravide. Mødrene kommer ofte igen når de har født til Mamma/baby yoga. Det holdes kurs både i Sandnes og Stavanger. Camilla er utdannet fysioterapeut, og jobber som dette ved siden av yogaundervisning.
Om Kursene:
Gravidyoga er en skånsom form for yoga, hvor du vil lære fysiske stillinger og bevegelser som er tilpasset din gravide kropp og mage. Du vil lære hvordan fokus på pust og visualisering kan brukes som avspenningsmetode og fokusere på å knytte bånd til babyen i magen. Dette vil styrke deg både fysisk og mentalt, gi økt energi og hjelpe på eventuelle plager under svangerskapet. Disse redskapene kan brukes under hele graviditeten, under fødsel og i tiden etterpå.
Mamma/Baby yoga:

Kurset består bl. a. av pusteøvelser, nærende yoga for mamma og sang, lek og babyyoga/babymassasje for baby. Stabilitets – og yogaøvelser med særlig fokus på hofter, bekken og bekkenbunn, kjernemuskulatur, rygg og skuldre. Mamma/Baby yoga er et sted hvor man kan komme akkurat som man er og hvor det er plass til å romme alle følelser, tanker, mødre og babyer. Her får baby mat, trøst og skift når hun trenger det.

https://yogamind.no/

https://www.instagram.com/yogamind_camillagarnes/