Velkommen til Fotokreativ!

Jeg heter Ivette Gintowt og jeg er profesjonell fotograf med stor erfaring og jeg tilbyr tjenester til bedrifter og private personer.
Fotograferingen er ikke bare jobb til meg, men først og fremst pasjon, som jeg vil utvikle videre. Før jeg kom hit fra Krakow, Polen, etablerte jeg sitt eget firma Fotokreativ. Jeg lærer norsk intensivt selv om jeg snakker engelsk flytende. Det er kjempeviktig å snakke norsk i landet hvor jeg er en gjest og vil bo og jobbe. Jeg er forelsket i Norge ikke bare fordi det er veldig vakkert land, men for det meste setter jeg pris på verdiene som dere passer på. Det er spesielt toleranse, frihet og respekt til alle!

Jeg er en middelaldrende kvinne, men jeg gikk på skolen igjen for tre år siden. Jeg er student på Instituttet for Kreativ Fotografering på Schlesien Universitetet i Tsjekkia. Det er en av de mest prestisjetunge fotograferingskoler i Europa. Snart skal jeg ta en bachelorgrad. Før jeg studerte filmvitenskap, tverrfaglig studier som gjaldt kultur og film. Jeg arrangerer fotokursene og jeg går på masterkursene. Jeg er vinner i mange fotokonkurranser. Mine bilder ble utsatt blant annet i Praha og Budapest. I fritiden jobber jeg med langsiktige prosjekter som resultat blir det ei bok i fremtiden – også om Norge. Jeg jobber i Stavanger områder men det er ingen problem for meg å reise langt.

Kunstverkene mine kan du se her www.eyeblinkphoto.com
Jeg håper å se Dere snart!